IJsclub Nut en Vermaak dooifeest

DOOIFEEST IJSCLUB NUT & VERMAAK

Het schaatsseizoen zit er alweer bijna op. Na het eind van het seizoen vieren we altijd feest. Dit wordt gehouden op zaterdag 21 april. Tijdens dit dooifeest worden de diploma’s uitgereikt. De diploma’s worden uitgereikt door een Nederlandse schaatstopper. Haar/ zijn naam houden we nog even geheim! Verder ontvangen jullie allen het boekje “Spekglad” waar alle resultaten in vermeld staan.

Vooraf zullen we traditiegetrouw bowlen in Zoetermeer van 17.00 tot 18.00 uur. Alle jeugdleden van mini’s tot A junioren die schaatstraining hebben gevolgd zijn hierbij uitgenodigd. We gaan ervan uit dat iedereen meegaat. Wanneer je niet kan, graag een telefoontje vóór woensdag 18 april naar Erwin van Es 071-8870200. Bel je niet dan zien we je om 16.30 uur bij de parkeerplaats van Stompwijk ’92. Wij, trainers en bestuur, brengen de kinderen per auto naar de bowling en terug. Om 18.30 uur zijn we weer terug en staat er eten en drinken voor alle kinderen/jongeren klaar.

Om 19.30 uur vindt de diploma-uitreiking inclusief de uitreiking van de clubkampioenschapsprijzen plaats. Ouders mogen hier natuurlijk bij aanwezig zijn. Om 20.00 uur worden de clubkampioenschapsprijzen uitgereikt aan de senioren. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Aansluitend is het dooifeest. Dit alles vindt plaats in de kantine van Stompwijk ’92. Tot zaterdag 21 april.

Erwin van Es

Secretaris IJsclub Nut en Vermaak