Let’s playy darts, 10e editie

Let’s play darts, 10e editie

De winter is voorbij, dus het moment voor de organisatie om bij elkaar te komen voor het organiseren van een nieuw darttoernooi is weer aangebroken. Dit jaar zal het een heel speciaal jaar worden, want dit jaar wordt het toernooi voor de 10e keer gehouden. We vragen iedereen dan ook mee te doen met dit, vooral gezellige, toernooi tussen Stompwijkers en Zoeterwoudenaren. We willen er voor gaan om een record aantal deelnemers op de baan te krijgen. Degene die nieuwe pijlen of ander dart- of zelfs biljartspullen wil hebben, kan dit gewoon aanschaffen op de eerste twee voorronde-avonden in Café de Gouden Leeuw. Daar staat traditiegetrouw weer Ruud Boel van Ruud’s Darts World uit Den Haag met zijn hele assortiment.

Inmiddels kan men zich al inschrijven. In Stompwijk bij Café de Gouden Leeuw, in Zoeterwoude bij Café de Meester, Ons Huis, Slijterij het Drankenhuys en in Zoeterwoude-Rijndijk kan men zich inschrijven bij De Drie Klavers.

De eerste voorrondes zijn op vrijdagavond 20 april en zaterdagavond 21 april in Café de Gouden Leeuw in Stompwijk.

De tweede ronde is op vrijdagavond 1 juni in Café de Meester in Zoeterwoude. De finale zal in de tent van Summerland gehouden worden op zondagmiddag 8 juli, direct na de kindermiddag op een echt podium zoals op TV. Hoe de finalemiddag wordt ingevuld is nog niet bekend. Wel is zeker dat het weer een geweldige finale gaat worden met daarbij wellicht één of meer bekende darters die deze middag een extra dimensie zullen geven. Later meer over de finale.

Hierbij willen wij de organisatie van Summerland bedanken voor de uitnodiging om tijdens hun weekend de finale te houden op het podium. Na het eerste overleg was er al gelijk een goede klik met die jongens. Super!!!

Alle informatie is te vinden op onze site:

www.stompwijkzoeterwoudedarts.nl

Maak ons blij en schrijf massaal in, ook de mensen die in het verleden al eens hebben meegedaan zien wij dit jaar graag weer terug.

De organisatie