Bridgecursus Dorpshuis groot succes

De bridgecursus voor beginners in het Dorpshuis is een groot succes geworden. Tijdens de wedstrijd in het Dorpshuis hebben de 17 cursisten laten zien dat ze de eerste beginselen van het bridgen onder de knie hebben. Raapslagen, slagen ontwikkelen, troef trekken, de Aas eruit jagen zijn termen die niet meer vreemd klinken. Onder deskundige leiding van Jan van Die zijn de lessen gegeven en is ieder nu in het bezit van een klaverendiploma. Voorop staat dat we met elkaar een gezellige middag hebben.

Nu zullen de cursisten het geleerde in de praktijk gaan brengen en dat gaan we doen! Maandagmiddag van 13.30 – 16.00 uur is er oefenbridge in het Dorpshuis en ook tijdens de inloop op vrijdag van 9.30-11.30 uur worden de bridgers van harte uitgenodigd om te komen. Ook de meer ervaren bridgers kunnen hierbij aansluiten. Het lijkt ons leuk om hiermee het bridgen in het Dorp goed onder de aandacht te brengen. In september starten we dan de volgende bridgecursus, maar eerst even oefenen!

Wij zijn er komt U ook?


Aanmelden en informatie bij: Mirjam Olsthoorn 0627291590 of Jetty Noordzij 071-5802634