Beatz

Afgelopen weekend

Dit weekend waren op vrijdag en zondagavond weer geopend. Op vrijdagavond hadden we als thema Mexican Night. De kelder was weer op een Mexicaans sfeertje aangekleed en de barmannen zagen er ook als echte Mexicanen uit. De deuren werden om 21:00u open gegooid en iedereen werd met een typisch Mexicaans drankje verwelkomd. Niet lang daarna had stond het al behoorlijk vol en ging iedereen los. De avond was zeer gezellig waarna iedereen met een blij gezicht richting huis ging.

Zondag waren we ook weer geopend. Hierbij werd het weekend weer eens goed nagepraat en werden alle verhalen gedeeld.

Tienerdisco

Een keer in het jaar geven wij natuurlijk het feest voor de toekomstige feestganger. Vrijdag hebben we namelijk tienerdisco, speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar tot 15 jaar. De deuren zullen ook iets eerder open gaan namelijk 20:00u en zullen rond 23:30u sluiten. Dit feest zal geheel alcoholvrij zijn en kinderen die niet worden opgehaald zullen wij naar huis brengen. Dus heb je zin in een feestje en ben je tussen de 10 en 15 jaar? Dan moet je er vrijdag bij zijn, want dit mag je gewoon niet missen.

Paasfeest

Zondag is het dan zover, het paasfeest zal dan plaatsvinden. Na eerst lekker te hebben gegeten met familie, vrienden, vriend(in), is het natuurlijk tijd om eens lekker te feesten bij ons. Om 21:00u zullen de deuren open gaan en zijn jullie allemaal meer dan welkom! Je zult wel een kaartje moeten hebben en die zijn bijna uitverkocht! Dus wees er nog snel bij want je wilt dit feest natuurlijk niet mislopen. Als je je kaartje op de avond zelf zult halen zal de prijs iets hoger liggen. De prijs voor een kaartje zal dan €7,50 zijn.

Voor de laatste nieuwtjes en de agenda van onze feesten kun je vinden op onze site: www.beat-z.nl. Of volg ons via twitter, hyves en facebook.

Nog een fijne school/werk week en we zien jullie zondag!

Groetjes het Bestuur