Kleurige Jaarvergadering bij Vrouw Actief

Dames, dinsdagavond 10 april hebben wij weer onze jaarvergadering. Wij als bestuur zouden het erg fijn vinden als jullie allemaal op tijd komen! Waarom? Na de jaarvergadering, die wij heel kort houden, komt Maud Jongeleen, styliste van Dress Confidence, de rest van de avond verzorgen en ze heeft als onderwerp:

‘Wat straal ik uit met mijn kleding‘

Iedere dag moet u weer opnieuw bedenken wat u aantrekt. U houdt daarbij uiteraard rekening met het weer, maar ook met wat u gaat doen en wie u gaat ontmoeten. Uw kleding is onder meer bepalend voor de (1e) indruk die u maakt. Kleine veranderingen maken soms grote verschillen.

Wie kan daar beter over vertellen en laten zien dan  DressConfidence, een adviesbureau wat gespecialiseerd is in het bieden van individueel kleding-, kleur- en stijladvies.


Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen aan de styliste van DressConfidence. Wilt u vast een kijkje nemen op de website van DressConfidence:
www.dressconfidence.nl

Bezoek Bakkerij in Rijnsburg met Vrouw Actief

Dinsdagavond 8 mei gaan wij voor een rondleiding naar Bakkerij Remmerswaal in Rijnsburg. Op de avond van de jaarvergadering kan je je daarvoor opgeven. Ben je er die avond niet, kan je je opgeven bij Agaath Tel. 071-  5803681. Graag voor 30 april.

Het Bestuur