Stompwijk Summerland

SummerlandLet’s play Destine op Stompwijk Summerland!

Wat gaat het hard, wat gaat het snel…

Stompwijk Summerland in aantocht en met deze artiest komen jullie zeker wel! Het is echt waar, de eerste band van Stompwijk Summerland 2012 ligt aan banden. Niemand minder dan de band Destine zal de tent zaterdagavond 7 juli 2012 op zijn kop zetten. Deze band, bekend van onder andere de nummers ‘Stay’ en ‘Stars’ is bezig aan een opmars in de Nederlandse hitlijsten. Hoewel ze al in 2009 een ‘radio smash hit’ van de week hadden bij radio 538 begint hun carrière nu echt vorm te krijgen. Met hun nieuwe album ‘Illiminate’ zullen ze vele harten veroveren en hoewel ze het Lowlands en Pinkpop podium al hebben betreden, gaan ze het gegarandeerd druk krijgen deze zomer op de festivals.

Als één schaap over de dam is volgen er meer. Houdt de komende weken www.stompwijksummerland.nl in de gaten voor de rest van de programmering of volg ons via Twitter of Facebook. Vorige week lieten we jullie al weten wanneer de kaartverkoop begint en hopelijk hebben jullie dat met koeienletters in je agenda gezet, want met een band als Destine kan het wel eens onwaarschijnlijk hard gaan met de kaarten.

Lets play darts!

Zoals misschien de meeste wel al hebben gehoord, eindigt het welbekende darttoernooi uit Stompwijk en Zoeterwoude in de tent van Summerland! Op zondag 8 juli zal de halve en hele finale van dit toernooi gespeeld worden in het Summerland Café. Om 15.30 uur zullen de gedoodverfde finalisten het Summerland podium betreden om hun laatste pijlen van dit toernooi te gooien. Hierna volgt uiteraard nog een fantastisch optreden van een topband! De voorrondes van het darttoernooi beginnen al op 20 en 21 april in café de Gouden Leeuw dus wil je nog meedoen, schrijf je dan snel in! Inschrijven doe je door het formulier in te vullen, welke te downloaden is op de website www.stompwijkzoeterwoudedarts.nl. Het ingevulde inschrijfformulier kan je vervolgens inleveren bij een van onderstaande inschrijfpunten:

 

Café de Gouden Leeuw (Stompwijk)

Ons Huis (Zoeterwoude)

Café de Meester (Zoeterwoude)

Slijterij het Drankenhuys (Zoeterwoude)

De Drie Klavers (Zoeterwoude)

 

Volgende week zullen we meer dingen bekend maken! Dus houd de site in de gaten of volg ons op Twitter, Facebook en Hyves!

 

Kaartverkoop Stompwijk Summerland start op

zondag 13 mei om 17.00 uur in Bardancing Beatz!