Muzikale sprookjes!


Jij komt toch ook luisteren?

Pocahontas, Pinokkio en Rapunzel. Wie kent ze niet? Allemaal personages uit de fantastische sprookjes waar alle kinderen van genieten. Alleen kinderen? Zelfs veel volwassen kunnen nog steeds ontzettend genieten van een verhaaltje uit een sprookjesboek, of een mooie Disneyfilm. Mooie prinsessen, dappere prinsen, een gevaarlijke heks of rattenvanger. Wie houdt er niet van de magie van een sprookje Op zondag 29 april, tijdens ons jaarlijks terugkerende koninginnenachconcert kun je genieten van ons sprookjesconcert.

Een Sprookjesconcert 29 april: aanvang 19.00 uur,

Sporthal Meerhorst

Vanaf 19.00u is iedereen welkom. Om 19.30u zullen wij dan beginnen met ons concert. Pocahontas, Pinokkio en Rapunzel zullen allemaal voor jullie langskomen, samen met vele sprookjes voor volwassenen. Het verhaal van de Oostenrijkse Keizerin Elisabeth, bijvoorbeeld, maar ook liedjes uit The Wizard of Oz. Het is overigens niet verplicht op je stoel te blijven zitten tijdens het swingende “Ease on down the Road.”

Echte sprookjesprinsen en -prinsessen

Tijdens deze magische avond, kun je niet alleen genieten van de muziek. Er zal ook een heuse vertelster zijn, om jullie het verhaal bij de muziek van Rapunzel, De Rattenvanger en het Circus te vertellen. In de pauze zijn er magische prijzen te winnen in onze loterij en na afloop zijn jullie van harte welkom bij het slotbal in de kantine. Maak je geen zorgen: ook zonder prinsessenjurk of ridderpak ben je van harte welkom. Ook na afloop zal het nog lang gezellig blijven in de kantine. Voor de kleinsten in het publiek de uitnodiging om je mooiste sprookjespak uit de kast te trekken. Draken, elfjes, heksen, prinsen, ridders en prinsessen worden allemaal toegelaten bij deze muzikale avond voor alle leeftijden.

Tot zondagavond 29 april, om 19.00 uur!

Muzikale groetjes,

Fanfare Juliana