Ringsteken op Koninginnedag

ringstekenRingsteken op Koninginnedag

Op Koninginnedag (maandag 30 april) organiseert de Oranjevereniging Kon. Wilhelmina te Leidschendam, in samenwerking met de Blesruiters, een Ringsteekwedstrijd voor aanspanningen. Dit zal plaatsvinden op het Oosteinde (plaats weekmarkt, nabij de herenstraat) te Voorburg aanvang 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur. Opstellen is in het naast gelegen park.

Naast de Blesruiters mogen ook “niet Blesruiters” deelnemen. Er moet natuurlijk, om het geheel feestelijk te maken, met een versierde wagen/paard/pony worden gereden. Er dient met een goedgekeurde veiligheidshelm te worden gereden.

Er zijn leuke prijzen te winnen en iedere deelnemer krijgt een vergoeding.

Aanmelden bij Lindsay Landman (lindsaylandman@gmail.com) of bij Ab Spaan (abspaan@zonnet.nl)  070-3277665. Opgeven voor zondag 22 april a.s.

Ab Spaan