Summerland TGIF-Style

Summerland TGIF-Style

Zoals u van ons verwacht, zullen we er ook dit jaar weer alles aan doen om de vrijdag van Summerland heel speciaal te maken. Na de Diner Show, Het Pokeren, Summerland on the Beatz en Sensation Wine denken we dit jaar ook weer iets unieks aan jullie voor te schotelen: TGIF-Style. TGIF-Style is een combinatie van de Thank God It`s Friday borrel en het Superstijl Feest.

Op vrijdag 6 juli rond de klok van 17.00 uur luiden we het weekend in.

TGIF

We starten rustig; het begin van de avond staat in het teken van chillen en relaxen. Wat is er mooier dan genieten van muziek, drinken, eten en vrienden in een loungesuite? Dit alles zal deze dag aanwezig zijn, alleen op het weer kunnen we geen invloed hebben. DJ Lucy voorziet je van loungy muziek. Wij zorgen voor de hapjes, de drankjes moet je zelf betalen.

Style

Het tweede gedeelte is gebaseerd op de Superstijl feesten die door het hele land gehouden worden. Jij bepaalt door middel van stemmen wat voor muziekstijl de DJ`s draaien. Om de twaalf minuten is er een nieuwe style uit onze speakers te horen. In die twaalf minuten is er dan weer de mogelijkheid om uit drie aangegeven stijlen te kiezen voor de volgende sessie. Het belooft een waar spektakel te worden. Prominente Stompwijkse DJ`s zullen u continu verrassen met stijlen en nummers. De avond eindigt wanneer de kleine wijzer van de klok de twaalf heeft aangetikt.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze avond vindt plaats op zondag 13 mei in bardancing Beatz. Deze dag start de kaartverkoop voor het hele evenement. De kosten voor de TGIF-Style bedragen € 15,– per persoon.  Net zoals andere jaren maken we weer een gastenlijst voor de vrijdagavond. Per persoon mag je vijf man opgeven. Bij het aanmelden vragen we je naam en e-mailadres door te geven zodat we je op de hoogte kunnen houden als er nieuwe informatie is.

Heb je vragen en/of opmerkingen over Summerland, mail dan gerust naar info@stompwijksummerland.nl.