KBO Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Testament en erfrecht

Donderdagavond 10 mei geeft de SSB, in samenwerking met KBO – Stompwijk en Notaris Adegeest, een voorlichting- en informatieavond over testamenten en erfrecht en alles wat daar mee samenhangt. Deze vindt plaats in het Dorpshuis. Wij beginnen  om 20.00 uur met de informatie, daarna bestaat er gelegenheid voor het stellen van vragen. Iedereen die belangstelling heeft voor dit item is welkom, maar vol is vol.

KBO fietstocht  donderdag 24 mei

Donderdag 24 mei gaan wij weer een dagje fietsen in ons mooie Zuid-Holland. Wij hebben weer een route uitgekozen waar we langs mooie plekjes natuur en andere bezienswaardigheden komen.  Voor de koffie met gebak zorgt de KBO ,de middaglunch is voor eigen rekening. We verzamelen op het kerkplein, om  09.00 uur gaan wij  fietsen. Net als andere jaren gaan de gewone fietsen voorop en de E- fietsen sluiten hier achter aan zodat de gewone fietsen het tempo bepalen.

Voor de goede orde wijzen wij erop dat deelname alleen voor KBO –leden is bedoeld en geheel voor eigen risico is.

Het bestuur is niet aansprakelijk voor schade van gezondheid en/of materiaal.

Het bestuur wenst u een fijne dag toe.

Uitgaansdag vrijdag 22 juni

Leden kunnen zich nog steeds opgeven voor deze sublieme dag met een rondleiding  in paleis Soesdijk, onder begeleiding van een gids en tevens gebruiken wij in de Oranjerie de koffie met wat lekkers. Hierna rijden wij naar restaurant de Driedorpen, waar u gaat genieten een koffietafel. Hierna rijden we naar Loosdrecht voor  een vaartocht  van 2 uur over de Loosdrechtse plassen. De dag wordt afgesloten met een 3 gangen diner in de “oude school in Ter Aar, dit alles voor € 75,00 p.p. van ouds bekend vanwege de geweldige keuken.

Opgave bij de heer Aad v.d. Ham tel. 0703205410, uw bijdrage  hiervoor storten op rekening nummer 375349243 t. n. v  KBO Stompwijk. 

Het bestuur wenst u bij al deze activiteiten veel gezelligheid toe.