Live in Stompwijk

Aanstaande zaterdag 12 mei is het alweer tijd voor de 5 editie van Live In Stompwijk in het Dorpshuis, dit is tevens de laatste editie voor de zomerstop. Tijdens deze Live In Stompwijk zal er opgetreden worden door de bands BLACK SUN en AUDIODAYCARE.

BLACK SUN is een band die eind 2011 ontstaan is na het uiteenvallen van de post-grungeband New York Diesel, een band die een behoorlijke live-reputatie had. Zanger Amado en gitarist Bram zijn op dat moment op zoek gegaan naar ervaren bandleden met de zelfde intentie en muziekstijl en vonden die in Tim, Beau en Samuel. De muziek van Black Sun laat zich omschrijven als Southern Rock en wordt gekenmerkt door felle baspartijen, door merg en been snijdende gitaarpartijen, ondersteund door opzwepende drums en krachtige vocalen. In de muziek zijn invloeden terug te horen van bands als Down, He’s Legend, Black Sabbath, Soundgarden en Wolfmother. Doordat deze band pas een paar maanden bestaat zal het optreden slechts ongeveer een half uur duren.

AUDIODAYCARE is een viermansformatie uit Delft/Den Haag die in 2009 is ontstaan. De band speelt een mix van punkrock en alternative rock, oftewel jeugdige branie in een volwassen geluid. De nummers van AUDIODAYCARE zijn gevuld met knallend dubbel gelaagd gitaarwerk, ondersteund door een stevige dynamische ritmesectie, waarbij de zanglijnen harmonieus worden ingevuld door drie stemmen.  De band is geïnspireerd door band als Foo Fighters, Reuben, Biffy Clyro en Finger Eleven. Zoals de band zelf zegt: een dagje in de muzikale crèche van AUDIODAYCARE en je wilt nooit meer terug naar mama!

Meer informatie over en muziek van BLACK SUN en AUDIODAYCARE kun je vinden op: www.Blacksun-band.com  en www.audiodaycare.nl

Het  laatste nieuws over Live In Stompwijk kun je altijd vinden op

www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

 

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818