Nieuws van Stichting Amigos

Nieuws van Stichting Amigos

Schminken vanaf 10.00 uur op de Moederdag markt

Aanstaande zaterdag 12 mei staan wij op de Moederdag markt bij de COOP. Wij staan met leuke spulletjes uit Bolivia. U kunt bij ons ook mooie crea-kaarten kopen. Voor de kinderen staat er de grabbelton. Dit jaar kunnen de kinderen zich voor het eerst gratis laten schminken bij onze kraam. Vanaf 10.00 uur tot ca.14.00 uur. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, want alle opbrengsten zijn voor het goede doel.

Deze week wordt er op de Kniplaan 4 een kledingbeurs gehouden. Er wordt 10% extra gevraagd op elk kledingstuk dat verkocht wordt voor het goede doel. Deze keer komt de extra opbrengst ten goede aan Stichting Amigos. De openingstijden zijn dinsdag 8, woensdag 9, donderdag 10 en zaterdag 12 mei van 10.00 – 16.00 uur. Van harte aanbevolen.

Tot slot willen wij nog doorgeven, dat Stichting Amigos op 30 april ’n schitterende Koninginnedagmarkt heeft gehad in de Venestraat/Jagerstraat te Leidschendam. Leuke spulletjes verkocht van het centrum Ñanta uit Bolivia. De fresia’s waren zo goed als uitverkocht. Prachtig weer, wie had dat vooraf durven dromen? In elk geval was het voor iedereen ’n prachtige dag met een oranje zonnetje. Op deze dag is het ’n uitgelezen kans om vele mensen te ontmoeten en spreken.

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot

Stichting Amigos