Vrijdagavond Stompwijk Summerland uitverkocht

summerlandVrijdagavond Stompwijk Summerland direct uitverkocht!

Afgelopen zondag was het dan zover, de kaartverkoop van Stompwijk Summerland ging van start! Om 17.00 uur gingen de deuren open en er stond gelijk een grote rij met belangstellenden.

De TGIF XXL op vrijdagavond 6 juli was deze zondag direct helemaal uitverkocht. Dus daar kun je je helaas niet meer voor inschrijven. Tijdens deze TGIF XXL zal de Summerlandtent omgetoverd worden in een loungeroom en kan men genieten van diverse hapjes, drankjes en de TGIF Superstyle! Bekijk voor meer informatie de video: youtu.be/GgZqoome4cY.

De kaartverkoop voor de zaterdagavond verliep ook goed, de eerste kaarten zijn over de toonbank. Heb je nog geen kaartje voor zaterdag 7 juli? Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Café de Gouden Leeuw (Stompwijk), Bardancing Beatz (Stompwijk) en Café de Meester (Zoeterwoude). De artiesten deze avond zijn:

– Destine

– WC Experience

– Dj Alvaro

– Want Want

Nu de zaterdagavond helemaal bekend is, zullen in de komende weken, de artiesten van zondag 8 juli bekend gemaakt worden. Houdt dus de site in de gaten voor de laatste nieuwtjes over de zondagmiddag en avond of volg ons op Facebook of Twitter.

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.stompwijksummerland.nl