Weekendkamp

27e weekendkamp 18 en 19 mei,

‘Inpakken en wegwezen’

Eindelijk is de indeling van de teams bekend voor de kinderen. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook een echt totaalbeeld van alle deelnemers. Het was een heel gepuzzel voor de organisatie maar daar hebben de kinderen geen boodschap aan. Laten we maar beginnen komende vrijdag 18 mei. Het kamp gaat om 18.00 uur beginnen. Wij verzoeken alle kinderen dan ook op tijd aanwezig te zijn. Kom niet vroeger, want dan zijn we gewoon nog niet klaar. Het hek gaat pas om 18.00 uur open. Daarna is het ‘Inpakken en wegwezen’, want we gaan met z’n allen vakantie vieren. Iedereen gaat op herfst- en kerstvakantie, maar ook op voorjaar- en zomervakantie. Dit kan op allerlei manieren, hoe veelzijdig zal dit kamp gaan worden? Het wordt leuk en spannend.

Wij hebben er zin in, de leiders zijn er klaar voor en de dames van de catering hebben de 2-gangen menu’s samengesteld. De leiders hebben afgelopen donderdag een speciale instructie gehad, duidelijkheid boven alles. Zij zijn van het reilen en zeilen op de hoogte, ook dat de opening van het weekendkamp heel speciaal moet gaan worden. Hiervoor zitten de leiders duo’s zich al suf te denken wat ze zullen gaan verzinnen als openings-act. Want een goed begin, is het halve werk! Let op vaste leiders, vergeet niet de mascotte te maken en mee te nemen en natuurlijk in te zetten. Daarmee zijn dubbele punten zijn er te verdienen. Bij een goede opening zou je gelijk een gat kunnen slaan met de andere teams! Alle belangstellenden zoals ouders, broers en zussen, opa en oma etc. zijn van harte welkom om de opening bij te wonen. Aanvang is om 19.00 uur maar een kwartiertje eerder komen, loont zich absoluut. Be there!.

Komende donderdag, Hemelvaartsdag, wordt de tent opgezet bij de kantine. Ouders of leiders die zouden willen helpen, zijn van harte welkom om 20.00 uur. Hoe meer handen des te gezelliger en sneller het gaat. Om de tent omhoog te krijgen zijn er toch aardig wat handjes nodig.

We verwachten dat de prijsuitreiking rond de klok van 16.00 uur zal zijn, dit op zaterdag 19 mei. Ouders zijn van harte welkom vanaf zaterdag 15.00 uur op het sportpark om de laatste spectaculaire activiteiten van hun kinderen te kunnen bewonderen.

Vrijdagavond zullen de deelnemers van het weekendkamp een tocht door het dorp gaan maken. Dit zou evt. voor wat overlast kunnen zorgen. Maakt u zich geen zorgen, het zullen de enthousiaste kinderen zijn, die het naar hun zin hebben. Om ong. 23.00 uur zal het weer rustig zijn. Wij vragen u om begrip, alvast bedankt.

 

Voor meer informatie wat betreft het 27e kamp,

www.weekendkampstompwijk.nl 

 

Groetjes van de weekendkampstaf