KBO fietstocht mei 2012

Donderdag 24 mei vertrokken wij om exact 9.00 uur vanaf het kerkplein naar het onbekende.

We waren met 19 mannen en vrouwen en waren, door het geweldige weer, in een opperbeste stemming.

Piet had weer een leuke route uitgestippeld, met zo weinig mogelijk verkeer. Eerst zijn we in een winkelcentrum in Leiderdorp koffie gaan drinken, waarbij ze een overheerlijke aardbeienvlaai serveerden. Daarna zijn we door diverse kleine plaatsjes gereden, richting Hazerswoude Dorp, waar we in de Egelantier de lunch hebben gebruikt. Hierna reden we naar de Weipoort, waar we lekker aan het water hebben gezeten bij de plaatselijke IJsboer.

Mooier hadden we het niet kunnen treffen.

Toen we hiervandaan zouden gaan vertrekken naar Stompwijk, heeft Jan Bos, zoals gewoonlijk, weer zijn dankwoord gedaan. Geweldig hoor, zo’n krasse baas van 93 jaar. Zoals hij de 41 km mee heeft gefietst. Mijn petje af.

Piet, nogmaals bedankt voor je inzet en tot de volgende keer.

Nel van der Zwan