Jeugdconcert met o.a. fanfare Juliana

Zondag 3 Juni JEUGDCONCERT in Muziekcentrum Zoeterwoude

Zelf muziek maken is te gek ! Dat vinden de jeugdleden van de St. Jan’s fanfare Zoeterwoude, fanfare Juliana uit Stompwijk en de twee slagwerkgroepen van Kunst en Vriendschap Zoetermeer. Het jeugdorkest van Juliana is sinds 2002 actief, het jeugdorkest van de St. Jan is wat jonger , van 2009. 

Zondag 3 juni zullen zij dit gezamenlijk aan u presenteren in een gevarieerd Jeugdconcert, waar iedereen welkom is, kleine kinderen, ouders, opa’s en oma’s, andere familie, buurmensen, vrienden en vriendinnen….

De jeugd van de St. Jan en van Juliana hebben al eens eerder met elkaar samen gespeeld , dat was erg leuk !  Nu hebben zij beiden nieuwe , ook weer enthousiaste dirigenten , Maarten Boersma en Richard Vrijhoef en gaan beide orkesten nogmaals gezamenlijk het podium op !

Als extra verrassing treden twee Jeugd slagwerkgroepen op van Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer. Zij spelen eens per week met véél enthousiasme onder leiding van Michel Ponsioen. 

We zullen het gaan beleven, de spetters zullen er af vliegen ! Jeugd en muziek maken , een SUPER LINK ! Komt u ze aanmoedigen, van ze genieten, laat de vonk overspringen op andere kinderen ! 

Zondag 3 juni om 14.00 uur , JEUGDCONCERT, Muziekcentrum Schenkelweg Zoeterwoude.   Gratis  toegang.