Stompwijk Summerland

Stompwijk Summerland

Na 2 weken geleden de kaartverkoop te zijn gestart en de vrijdagavond in een keer uitverkocht te zijn, zullen we de aankomende weken wat meer bekend gaan maken wie er allemaal op de zondag optreden!

Zoals ieder jaar hebben we voor de kinderen een kindermiddag. Op deze middag kunnen ze door de beste schminkers in hun leukste dieren of iets anders te worden geschminkt! Ook zullen we een springkussen hebben.

Op de zondagmiddag zullen er voor de ouderen als eerste de halve finale en de finale van het darttoernooi worden gehouden in onze tent!

Kaarten voor de zaterdagavond zijn nog steeds verkrijgbaar! Ze zijn te koop bij Bardancing Beatz (Stompwijk) café de Gouden Leeuw (Stompwijk) en café de Meester (Zoeterwoude).

De eerste band die op de zondag zal spelen is de Leuk Dat Je Er Bent Band.

Het begon allemaal in december 1996. Een groep Utrechtse studenten behaalde een finale-plaats op het grootste studenten-songfestival van Nederland. Hun derde plaats was goed voor een eigen nummer op de bijbehorende CD. Al snel kwamen de muzikanten tot de conclusie dat één nummer niet voldeed en hebben zij zich een compleet repertoire eigengemaakt. Sindsdien is de band uitgegroeid tot een absolute partyband met maar één doel: het feest compleet maken. Vele studentengala’s, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere feestelijke manifestaties hebben het genoegen van een Leuk Dat Je D ’r Bent- feest al mogen smaken.

De negen heren verstaan de kunst om met hun swingende muziek de zaal volledig op z’n kop te zetten als geen ander. Het repertoire bestaat uit bekende covers waarmee de zaal volledig in extase wordt gedwongen; de Engels- en Nederlandstalige covers met de grootste feestwaarde. Ze worden met zorg geselecteerd waarbij niet steeds de meest voordehand liggende keuzes worden gemaakt.

De energie waarmee de band zich op het podium presenteert is legendarisch. De blazers-sectie zorgt bovendien voor een krachtige extra dimensie. De zaal gaat plat, gegarandeerd!!

Blijf op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes door onze site in de gaten te houden! Of like onze facebookpagina, hyves pagina en onze twitter!!