Ringsteken en optocht Stompwijkse paardendagen

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen in de Dorpsketting, wordt het ringsteken dit jaar op vrijdagavond gehouden, direct na de optocht. En wel op 20 juli. Het zou leuk zijn als alle menners die zich opgeven met ringsteken, dit jaar ook meerijden met de optocht. Natuurlijk verwachten we ook dat er mensen onder de man meedoen,  zodat het een feestelijke optocht kan worden. We verzamelen om 18.00 uur op de boerderij bij de Fam. Turkenburg. We willen echt om 18.30 uur vertrekken met de optocht. Dit jaar is de optocht iets ingekort, en gaan we niet meer door de Raephorststraat en v. Sanhorststraat. We kunnen via de brug zoals andere jaren weer het terrein op, zodat we niet met de paarden het kermisterrein over moeten. Gelijk na de optocht beginnen we met het ringsteken. Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan even op.

Ik zou graag het volgende van je willen weten.

De naam van de menner…………………………………

De naam van je paard……………………………………

Wat een ras het is………………………………………..

De naam van de steker…………………………………..

En wat voor een aanspanning……………………………

En je telfoonnummer…………………………………….

Jullie kunnen je opgeven via de mail jackenlindaoverdevest@planet.nl

Of bel mij even 06-23251889

Linda Overdevest