Survivalweekend15 en 16 Juni

 

Let op nog 1 week om aan te melden    

Dit weekend is bedoeld voor de jeugdleden die zitten in groep 7 of hoger. Het weekend begint op vrijdag om 18.00 uur en is op zaterdagmiddag om + 15.00 uur afgelopen. Wij vragen evenals voorgaande jaren een kleine bijdrage van € 10,00, wat met het inleveren van het inschrijfformulier dient te worden betaald. Het inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij: Barry Soonius, Meerlaan 55 of Ron v/d Salm, van Merodestraat 11 in Stompwijk. Het inschrijfformulier moet vóór 9 juni ingeleverd worden. ‘We hebben voor dit jaar een fantastisch programma dankzij de gulle sponsoren van o.a. het Watersportcentrum Vlietlanden en Set in Motion. Dus, dit mag je niet missen en ook weer de tokkelbaan als vanouds.

Wat moet je zoal meenemen?

– luchtbed/matras (geen stretcher) slaapzak en bestek

rugzak (die heb je vrijdagavond nodig)

– voldoende en extra oude kleding en oude schoenen i.v.m. waterspelen

lange broek en een trui (verplicht en oud) Windjack.

– Bij slecht weer regenkleding (Kijk het weer aan voor het weekend)

– badkleding

– handdoeken, tandenborstel, zeep e.d. toilettas

– sportkleding

Fiets met verlichting