The Beatz

The Beatz

Afgelopen weekend

We waren op de zondag geopend waarbij je weer gezellig je weekend kon afsluiten met een rustig achtergrond muziekje en een ijskoud drankje! Er werd weer volop over dit en dat gepraat en iedereen wou hem nog wel ‘ns een keer overdoen. Je kon ook weer je schuimparty en Stompwijk Summerland kaarten halen! Wees er snel bij want OP=OP

Aankomend weekend

Dit is het laatste weekend dat we open zullen zijn om daarna de zomerstop te beginnen. We zullen de Beatz weer een mooi nieuw laagje verf geven en alles weer tip top maken om het nieuwe seizoen weer van start te gaan. Vrijdag geven we het laatste feest namelijk de Schuimparty. Dit natste feest van het jaar is altijd ons afsluitfeest en trekt veel mensen. De deuren zullen om 21.00 uur wagenwijd open staan en zullen we jullie hartelijk ontvangen. Trek wel je mooiste zwembroek/bikini aan want je wordt gegarandeerd nat! Neem vooral de gezelligheid mee om met ons nog een keer het dak eraf te knallen. Kaarten zijn nog beschikbaar dus heb je er nog geen een wees er vrijdag dan op tijd bij want OP=OP

Zondag zullen we dan echt voor het laatst open zijn en zullen we dit seizoen spetterend afsluiten. Kom gezellig je weekend afsluiten met ons en dan feesten we nog een keer totdat we erbij neer vallen.

Een prettige school/werk week nog toegewenst en we hopen jullie allemaal vrijdag nog te zien!

Groeten, het Bardancing Beatz Bestuur