Eerste handbalbarbecue meteen gezellig

handbal 1Eerste handbal barbecue meteen gezellig

Afgelopen zondag vond er voor het eerst een gezamenlijke handbalbarbecue plaats op het sportpark.  De traditionele barbecue na de familie-handbaldag werd zo weer nieuw leven ingeblazen en het was meteen erg gezellig. Ieder team worstelt namelijk aan het eind van het seizoen altijd met de vraag ‘waar’ en ‘wanneer’ de afsluitende barbecue plaats moet vinden en daar is nu iets op gevonden want het sportpark is natuurlijk de ideale plek hiervoor. Een springkussen, behendigheidsfietsen en een Rad van Fortuin maakten het feest compleet en iedereen kon ondertussen zelf zijn hamburger of saté klaarmaken op de grote barbecues.handbal 2

Deze middag was uiteraard alleen mogelijk dankzij de hulp van vele sponsoren en daar zijn wij hen allen erg dankbaar voor.  Na afloop verliep het opruimen bijzonder snel omdat iedereen even de handen uit de mouwen stak en zo konden ook wij de EK-finale gaan kijken. Uit de vele positieve reacties bleek dat de barbecue een schot in de roos was en wij hopen dat er zo een nieuwe traditie is geboren.  Dus wie weet tot volgend jaar!

Jos en Jokelien, Marco en Sonja, Ed en Anja