Avondfietsvierdaagse “Klavertje Vier”

klavertje vier

Deze week

Avondfietsvierdaagse “Klavertje Vier”

Niet vergeten!

Vanaf vanavond 10 t/m vrijdag 13 juli is weer de jaarlijkse avondfietsvierdaagse “Klavertje Vier”. We hebben iedere avond 2 mooie routes van ongeveer 15km en 25km over diverse verrassende wegen in het gebied rond Stompwijk. De tochten zijn in de vorm van een klavertje vier uitgezet en u gaat dus iedere dag in een andere richting. Natuurlijk kunt u ook voor één of meerdere losse avonden inschrijven. Tevens kunt u meedoen met een prijsvraag waarmee enkele leuke prijzen te winnen zijn. Trommel dus je vrienden of familie op en kom lekker een paar avonden fietsen.

Start en finish zijn in de kantine van sportpark “Meerhorst”.

De starttijd is tussen 18.30u en 19.30u uur.

Toerclub Stompwijk