Oproep Stompwijk92

OPROEP-OPROEP-OPROEP

Wie heeft er zin om te handballen bij de heren B of de dames B1?

Beide teams hebben op dit moment maar 6 spelers/speelsters en hebben dus 2 of 3 nieuwe teamleden nodig om hun wedstrijden te kunnen spelen. De heren B (bestaande uit Glenn, Scott, Bas, Joppe, Stan en Jarik) zoeken jongens in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. De dames B1 (bestaande uit Elina, Lucy, Claire, Marissa, Milenka en Ashley) zoeken meiden die dit jaar 15 zijn geworden of hun 15e verjaardag nog gaan vieren in 2012.

Heb je interesse?  Kom dan naar een training of mail naar: ncm-de-jong@kpnmail.nl of karin_ron@kpnmail.nl

De heren B trainen op maandag van 19.00- 20.00 uur.

De dames B1 trainen op dinsdag en donderdag van 18.30- 19.30 uur.

Alle trainingen zijn op het verharde handbalveld op sportpark “Meerhorst”.

 Grote Clubactie

Zoals elk jaar is er ook nu weer de bekende actie.

We willen het dit jaar goed aanpakken. De jeugd (handbal, voetbal en binnensport) gaat in groepjes de huis aan huis verkoop doen, onder begeleiding van een volwassene. (Ouders/coaches  graag uw  medewerking).

Op zaterdag 15 september begint de start qua verkoop van de Grote Clubactie. We gaan er vanuit dat de coaches alvast deze datum noteren, om met hun team aanwezig te zijn. Voor elke verkoper(ster) is er na afloop wat lekkers en je kan alvast naar de site gaan van de Grote Clubactie, Daar zijn verschillende dingen te doen enz. enz. enz. www.kidzonely.nl En er zijn ook verschillende prijsjes te winnen, kijk en lees maar op de site.

Maar ook de oudere leden worden opgeroepen een handje te helpen tijdens deze activiteit of door zelf loten te kopen. En te kijken bij vrienden , familie en kennissen of ze loten willen kopen. We gaan er weer een gezellige boel van maken en hopen dat de actie een geweldig succes wordt.

Groetjes, het bestuur handbal Stompwijk ‘92