Club van 100 timmert aan de weg

Club van 100 timmert aan de weg

De club van 100 van Stompwijk ’92 telt weliswaar nog geen honderd leden, maar het gaat de goede kant op. Dat bleek zondag jl. in de kantine en rond het hoofdveld. De eerste thuiswedstrijd van ‘het eerste’ werd gecombineerd met een gezellig samenzijn van ‘de club’.

De opzet en organisatie daarvan waren alsof het een echte businessclub betrof. De leden kregen uit handen van Theo Duyvestein een fraaie clubsjaal, al was de temperatuur er niet naar (bloedheet). En Tim van Rijn werd zonder te spelen de ‘man of the year’(wordt tijd dat hij weer in actie komt!).

Bij de club van 100 gaat het om een stukje betrokkenheid bij de vereniging met als doel nuttige dingen binnen de vereniging. Per saldo gaat het om (ver)binding en bij de voetbalclub wat extra leven in de brouwerij. Er kunnen nog leden bij: meld u aan bij: club.van100@hotmail.nl. 

Vier uit twee, da’s een mooie score van de voetballers Stompwijk ’92. Als je dat gemiddelde de hele competitie volhoudt, kom je een heel eind en eindig je bij de bovenste drie. Het wordt een pittige competitie, dat staat vast. Winst tegen en in Lisse a.s. zondag, dat zou heel mooi zijn.

Wellicht tot ziens in Lisse, Jack Luiten