Live in Stompwijk

Live in Stompwijk 

Vorige week stelden we ASH ONE, de openingsband voor “Live In Stompwijk” op zaterdag 29 september, aan jullie voor en deze week is het tijd om meer te vertellen over de 2e band voor deze heerlijke muziekavond:

De Zoetermeerse band ELIZIUM werd al in 1991 opgericht en kreeg zijn echte vorm rond 1993. In 1995 werd de eerste demo opgenomen, waarna de band in 1996 uit elkaar viel. Na drie jaar spelen in andere bands besloten de grondleggers van ELIZIUM om weer bij elkaar te komen en nog geen week later was het eerste nieuwe nummer klaar. Inmiddels heeft de band 2 albums uitgebracht bij het Duitse STF-records. Het geluid van ELIZIUM is dramatisch, groots en pijnvol, met duidelijke invloeden uit de symfonische- en gothic-rock. De teksten van ELIZIUM zitten vol met thema’s als fantasie, overwinning, pijn en een sprankje hoop. Live staat deze band als een huis, mede door het indrukwekkende stemgeluid van zanger Peter Berends.

Wil je alvast wat horen en zien van deze band kijk dan op

www.elizium.nu

Kaarten voor deze avond zijn vanaf aanstaande woensdag 12 september in de voorverkoop voor slechts € 3,- verkrijgbaar bij de COOP supermarkt en Café de Gouden Leeuw.

Het laatste nieuws over Live In Stompwijk kun je natuurlijk altijd vinden op www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818