Uitnodiging Burendag Dorpshuis 22 september!

 

Alle inwoners van Stompwijk zijn  op zaterdag 22 september welkom in het Dorpshuis.

10.30 uur:                zaal open met gratis koffie van Douwe Egberts

11.00 uur:                officiële opening van de tentoonstelling met werk van de  schilderclub uit het Dorpshuis.

                                 Aansluitend optreden saxofoon kwartet Saxomania met 2 sets van licht klassiek tot jazz

12.45 uur:                optreden The Rocking Angels o.l.v. Carmen Olijhoek

ca. 15.00 uur:            sluiting en voorbereiding BRUGGENFEEST!

Schilderclub

De schilderclub verzorgt de tentoonstelling met eigen werken van Stompwijkse cursisten. Wies van Etten is de docent en laat experimenteren met verschillende werksoorten. We schilderen op woensdagmiddag. We leren verschillende technieken en eigen creativiteit wordt naar boven gehaald. De cursus is voor beginners en gevorderden.

Saxofoonkwartet saxo

Vier enthousiaste heren afkomstig uit Stompwijk en omgeving spelen voor u op vier soorten saxofoons: sopraansax, altsax, tenorsax en baritonsax (zie foto). Ze vinden het leuk om een mix van verschillende muziekstijlen te spelen. Natuurlijk licht klassieke stukken maar ook jazz, tango, filmmuziek en muziek uit de dertiger jaren. Kortom een gevarieerd repertoire met voor elk publiek wat wils.

 

 

The Rocking Angels

The Rocking Angels staan onder de enthousiaste leiding van Carmen Oliehoek. Het is een popkoor van Stompwijkse jonge meiden, die zingen en dansen. Ze oefenen 3 zondagen in de maand. Van elke repetitie wordt een feestje gemaakt. Regelmatig wordt het koor gevraagd om op te treden, bijvoorbeeld tijdens Summerland, carnaval, open dagen. Bovendien doen ze mee aan het junior songfestival.