Bardancing the Beatz

beatzBardancing Beatz

Afgelopen weekend:

Het weekend zit er weer op en de  werk/schoolweek is weer begonnen. We kijken terug op een geslaagd weekend, met 2 avonden bardancing Beatz. Als allereerst natuurlijk de zaterdag: Deze dag stond bij de meesten bekend als burendag, wat in Stompwijk dus betekende Bruggenfeest!

Langs de hele Dr. Van Noortstraat waren ruim 20 bruggen versierd en gevuld door/met Stompwijkers. Zo ook de brug bij het Dorpshuis. Deze hadden we voorzien van een tent en met een DJ die zorgde voor de muziek. Samen met vrienden, bekenden en de buren van de Zustersdijk hebben we lang buiten mogen genieten van gezelligheid, lekker bbq’en en een drankje om vervolgens met de after-bruggenfeest binnen verder gegaan. De kelder stond al snel vol met een mooie mix van jong en oud publiek, dat zorgde voor een gezellige en zeer geslaagde avond!

Als tweede waren we natuurlijk zondags weer geopend, toen om 19.00 uur de deuren werden geopend kwamen al snel de eerste gasten binnen druppelen. Er vormden zich al snel een gezellig clubje die kwamen kijken naar de voetbal, een potje gingen kaarten en de dansvloer betraden.

Coming up:

A.s. vrijdag 28 september zullen we het weekend lekker gaan inluiden met Flirtnight. Dit feest is vorig seizoen al een aantal keer met succes de agenda gepasseerd dus het concept is bij de meeste waarschijnlijk wel bekend. Toch nog even in het kort: Flirtnight is het gezellig feest waarbij lekker geflirt mag worden. We hebben 4 verschillende kleuren bandjes met ieder een andere betekenis. Deze kan je zelf uitkiezen bij binnenkomst. Los van dit zal het gewoon ouderwets gezellig worden in de Beatz en zal de DJ de dansvloer weer in beweging gaan krijgen. De deuren zijn geopend vanaf 21.00 uur.

Let op! De kaartverkoop van Proud to be Fout (20 okt.) gaat deze avond van start.

Verder:

12 oktober                           Ladies night

20 oktober                           Proud to be Fout

  3 november                      Gele krattenfeest (21+)


Iedere zondag geopend vanaf 19.00 uur.