Live in Stompwijk

Live in Stompwijk

Zaterdag 29 september zal het Dorpshuis om 20.00 uur zijn deuren weer openen voor een nieuwe editie van “Live In Stompwijk”. Net als voorgaande keren staan er weer 2 goede onbekende bands, ASH ONE uit Nijmegen en ELIZIUM uit Zoetermeer op het podium en is de entree slechts € 3,- waarvan € 1,- naar iedere band gaat. Afgelopen weken heb je al meer over de bands kunnen lezen, maar voor wie dit gemist heeft nog even kort:

ASH ONE maakt dynamische en stuwende nummers, die worden afgewisseld met dromerige melodielijnen waardoor een gevarieerd en compleet repertoire ontstaat. Invloeden van band als Tool en Creed zijn terug te horen in het geluid van de band. Opvallend zijn de mooie stem van de zanger, die daarnaast ook goed kan schreeuwen.

ELIZIUM maakt muziek die dramatisch, groots en pijn vol is, met duidelijke invloeden uit de symfonische- en gothic-rock. De teksten zitten vol met thema’s als fantasie, overwinning, pijn en een sprankje hoop. Live staat deze band als een huis, mede door het indrukwekkende stemgeluid van zanger Peter Berends. De band heeft inmiddels al 2 albums op hun naam staan.

Wil je alvast wat horen en zien van deze bands kijk dan op www.ashone.nl en www.elizium.nu

Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop voor slechts € 3,- verkrijgbaar bij de COOP supermarkt en Café de Gouden Leeuw.

Het  laatste nieuws over Live In Stompwijk kun je natuurlijk altijd vinden op www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818