schaatslessen

Hallo iedereen!

De winter klopt alweer op de deur en misschien krijgen we wederom een mooie natuurijsperiode! Het zou toch fantastisch zijn als je, wanneer er natuurijs ligt, kunt schaatsen?

Wij kunnen je leren schaatsen! Donderdag 11 oktober starten de schaatslessen op de ijsbaan Silverdome in Zoetermeer. Mocht je willen weten hoe een schaatsles er aan toe gaat, dan kun je op 11 oktober een keer meedoen! Deze schaatsles begint om 18:00 uur en duurt tot 19:00 uur. Het vervoer naar de ijsbaan zal gezamenlijk zijn vanaf de parkeerplaats van Stompwijk ’92.

Als je mee wilt doen met deze schaatsles ,wat meer informatie wilt en je bent 6 jaar of ouder, kun je je opgeven bij Marc Hilgersom, M_ar_C@hotmail.com

Voor degene die beginnen met schaatsen adviseren wij te starten op de zogenoemde easy gliders, maar starten op combinoren is ook zeker mogelijk. Voor de kinderen die gaan schaatsen op donderdag zal er een rijderslijst gemaakt worden. Dit betekent dat er altijd voldoende auto’s naar Zoetermeer rijden maar dat niet iedereen iedere week naar Zoetermeer hoeft te rijden.

Om het jaar wordt er voor de jeugdleden een schaatskamp georganiseerd en dit jaar is het weer zover! We zullen in het weekend van 20 en 21 oktober naar Oranjestad gaan voor een leuk schaatskamp. Dus als je besluit om dit jaar te gaan schaatsen kun je tevens gelijk mee naar het Schaatskamp!

Groeten namens IJsclub Stompwijk,

Marc Hilgersom