Veiling en rommelmarkt zaterdag 20 oktober

fanfareVeiling en Rommelmarkt Zaterdag 20 oktober

Op zoek naar een koopje of gewoon zin in een gezellige middag en/of avond? In oktober organiseert de fanfare weer haar tweejaarlijkse veiling en rommelmarkt. De 20e oktober vult het Dorpshuis zich weer met allerhande koopwaar. ’s Middags is er een gezellige rommelmarkt en ’s avonds de traditionele veiling.

De voorbereidingen zijn gestart

We doen er natuurlijk alles aan om de rommelmarkt en de veiling weer net zo een succes te laten zijn als twee jaar geleden. Daarom zijn we al vroeg gestart met de voorbereidingen. Voor de veiling zijn we begonnen met het benaderen van de verschillende bedrijven in en om Stompwijk. We hopen weer veel mooie kavels te ontvangen, die we tijdens de veiling voor een goed bedrag per opbod kunnen. verkopen.

 

Ook de voorbereidingen voor de rommelmarkt zijn gestart.

We verzamelen verkoopbare spullen groot en klein. Als u voor ons geschikte spullen heeft, die we op de rommelmarkt kunnen verkopen, neem dan contact met ons op.

Dit kan telefonisch met Gerda van der Helm,

071-8874579 (na 18.00 uur) of via e-mail: julianastompwijk@gmail.com