Kulturprogramma Dorpshuis

Het KulturProgramma is een platform voor en door Stompwijkers. En voor iedereen uit de wijde omgeving. Je kunt hier aan talloze activiteiten deelnemen. Er is voor elk wat wils. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een activiteit organiseren waarin je kennis deelt. Je bent van harte welkom!

Deze week stellen we voor:

Engelse conversatie

Wie ben je? En wat is jouw activiteit voor het KulturProgramma?

Mijn naam is Gerard Janson en ik ben docent Engels van beroep. Sinds 4 jaar geef ik Engelse les in het Dorpshuis aan volwassenen. Het onderwijzen aan volwassenen was een nieuwe uitdaging, ik geef les aan jongeren. De deelnemers en trouwens ikzelf ook vinden het een heel gezellige avond.

Wat is het?

Het is een avond gesproken Engels met ondersteunend lees- en luistermateriaal (boek en bandje). De methode heet interface. Het betreft geen hoog aanvangsniveau mensen die een paar jaar Engelse les hebben gevolgd kunnen gewoon meedoen en meekomen in de huidige groep. Wanneer er voldoende beginners zich aanmelden kan daar een cursus voor starten.

Voor wie is het?

Voor iedereen die graag de Engelse taal meer wil leren spreken voor werk of vakantie of uit interesse.

Wanneer begint het?

We zijn in september begonnen in het Dorpshuis, maar nieuwe deelnemers zijn welkom.

En wat kost het eigenlijk?

Je betaalt € 8.00 per les, verplicht je wel tot een seizoen meedoen.

Bij wie kan ik me aanmelden?

Voor meer informatie Gerard Janson, telefoon 071-5802017 of 06-49277950