Kulturprogramma Stompwijk platform voor boeiende activiteiten

KulturProgramma Stompwijk: platform voor boeiende activiteiten

Zoals je wellicht de afgelopen weken hebt gemerkt, is het KulturProgramma een platform voor en door Stompwijkers. Want ook al staat het Kulturhus er nog niet, we kunnen wel al met elkaar leuke activiteiten opstarten.

Popkoor, wijncursus, gezellige zondagmiddag

Binnen het KulturProgramma kun je aan talloze cursussen en workshops deelnemen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een activiteit organiseren waarin je kennis deelt. We merken dat we steeds meer enthousiaste ideeën binnen krijgen van mensen die iets leuks met elkaar willen organiseren. De nieuwste aanwinsten zijn bijvoorbeeld een popkoor, een wijncursus en een gezellige zondagmiddag met soep.

Flyers en aankondigingen

Om het geheel te promoten hebben we flyers uitgedeeld bij de verkiezingen. We hebben nog wat van onze flyers over en deze vind je bij de Dorpsketting. Je vindt hierin naast vele actuele berichten ook nog een artikel over de Burendag. Wij kunnen u inmiddels vertellen dat we een gezellige bijeenkomst in het Dorpshuis achter de rug hebben.

Om je op de hoogte te houden van de vele, nieuwe activiteiten vind je in onze vertrouwde Dorpsketting steeds aankondigingen. Wij kunnen ze je van harte aanbevelen!

Deel je kennis!

En ben je zelf een enthousiaste musicus, literatuurliefhebber, knutselaar, creatief, technicus, vakman/vakvrouw: kom deel je kennis met anderen! Wij zijn er heel blij mee! Je kunt je opgeven via Jetty Noordzij,

jepi.noordzij@casema.nl, telefoonnummer 071 – 580 26 34.

Vriendelijke groet, Programmacommissie KulturProgramma Stompwijk