Bardancing the Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen weekend:

Afgelopen weekend waren we 2 keer geopend. 1 keer natuurlijk op de zondag waar het weekend weer traditioneel goed af gesloten werd. De andere avond was natuurlijk op de zaterdag met Proud to be Fout. Dit feest is uiterst geslaagd. We hebben veel gekke en grappige outfits voorbij zien komen en de stemming was buitengewoon gezellig. Ook werd door de meest fout geklede persoon de  PTBF award in ontvangst genomen. Kortom een avond waar veel over na gesproken wordt, en buitengewoon goed is verlopen.

26 okt. Altijd Prijs:

Dit feest is voor het eerst in onze agenda opgenomen. We zijn altijd creatief op zoek naar nieuwe feesten en ideeën om het voor jullie zo leuk mogelijk te maken. We hebben nu wat leuks verzonnen waarbij je misschien je vraagtekens hebt van wat het nou precies voor feest is.

Ik zou zeggen laat je verrassen en kom a.s. vrijdag gezellig langs. De naam zegt genoeg!

Tot a.s. vrijdag 26 oktober!

27 okt. GELE KRATTENFEEST (21+):gele kratten

We zijn inmiddels de oktobermaand ingegaan en de zomer is definitief voorbij, maar geen reden tot treuren! Zoals bekend is traditioneel de laatste zaterdag van Oktober gereserveerd voor het Gele krattenfeest. Bij dit feest zullen we lekker ouderwets terug in de tijd gaan met de gele kratten van vroeger en de muziek die daarbij hoorde.

Iedereen die uit deze tijd komt is van harte welkom om weer lekker oude tijden te herleven.

Dus zet 27oktober in je agenda, contact je (oude) stap maten/vriendinnen, regel een oppas en zorg vooral dat je er bij bent! De deuren zijn geopend rond 20:00 uur. Let op! Voor dit feest hanteren wij een minimale leeftijdsgrens van 21 jaar en ouder.

Fijne werk/schoolweek en graag tot ziens,

Het bestuur