Workshop Nana’s maken

nanaWorkshop Nana’s maken

Op zaterdag 10 november start in de locatie Leidschendam de driedelige workshop Nana’s maken. De andere data zijn: 17 en 24 november.

Tijdens de workshop maakt u een beeldje van een oermoedertje met mooie ronde vormen, gekleed in een degelijk badpak. Het beeldje wordt zéér vrolijk beschilderd met bijvoorbeeld bloemen, harten en sterren in frisse kleuren. Dit soort beeldjes is beroemd geworden door de popartkunstenares Niki de Saint Phalle (1930 – 2000).

Op de eerste ochtend leert u het beeldje geheel naar eigen inzicht vorm en houding te geven. De tweede keer gaat u aan de slag met papierklei en de laatste keer gaat u het beeldje beschilderen. Natuurlijk krijgt u tijdens de workshop alle benodigde tips en trucjes. Er wordt naar keuze een zittend of een liggend figuurtje gemaakt.

De workshop wordt gegeven door Anita de Vries van de Mozaïekfabriek uit Zoetermeer. Zij verzorgde al vele succesvolle workshops bij de Kunstuitleen in Rijswijk.

Data: zaterdag 10, 17 en 24 november

Locatie: Leidschendam (Fluitpolderplein 12)

Tijd: 11.00 – 14.00 uur

Docent: Anita de Vries

Aanmelden en extra informatie: www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek.