Het strikkenbal is in aantocht

gaandersHet Strikkenbal is in aantocht !!!

De oplettende kijker heeft ze alweer zien staan, de borden die het openingsbal op 10 november van het carnavalsseizoen doen aankondigen. De onrust bij de mensen neemt toe, vingers kriebelen en hersenen kraken: hoe kan ik die prijs voor de best verklede man/vrouw/groep in de wacht slepen?!!

Dus check je kast of knutsel wat in elkaar, en kom zo origineel mogelijk naar het Blesse Paard op 10 november.

Deze avond zal ook bekend worden wie de nieuwe Prins en Page worden en de Scepter van Prins John en Page Wendy over zal nemen. Heeft u een idee wie de nieuwe Prins en Page worden ? Zoals u vorige week hebt kunnen lezen in de Dorpsketting maakt u dit jaar kans op een overheerlijke taart als u een lootje inlevert met de goede Prins en Page. Lever uw lootje in bij de Coop. Prins John zal op deze avond ook overgedragen worden aan het korps van de Oud-Prinsen. Maar voordat hij wordt toegelaten tot de Oud-Prinsen zal hij eerst een examen moeten afleggen of deze Oud- Prinsen hem er wel bij willen hebben. Wat de Oud-heersers dit jaar weer in petto hebben is voor de meeste onder ons een verrassing …Dat wordt dus afwachten…. Maar het wordt vast zoals elk jaar weer hilarisch!

De verkoop van kaarten is aan de deur, de entree bedraagt € 7,50. Vanaf 21.00 uur bent u allen van harte welkom.

Lidmaatschap

Als u alle carnavalsavonden ongehinderd naar binnen wilt lopen, kunt u het lidmaatschap aanschaffen. De kosten voor dit lidmaatschap zijn € 25,00 als u hier geïnteresseerd in bent, kunt u zich aanstaande zaterdag bij entree opgeven als lid.

Hier nog wat data:

Zaterdag 10 november: Openingsavond thema: `Strikkenbal’’

Zaterdag   5 en zondag 6 jan: Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 19 januari: Gaanders Bierstube

Zaterdag   9 februari: Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal

 

Voor meer info www.degaanders.nl. P.R. De Gaanders