Ook de jeugdraad is bekend!

jeugdraadAfgelopen zaterdag was het eindelijk zover. De nieuwe prins, page en opper werden bekend gemaakt. Maar niet alleen voor hen is het nieuwe carnavalsseizoen begonnen. Ook de nieuwe jeugdprins, jeugdpage en jeugdraad is bekend.

Heeft u ze afgelopen zaterdagavond in “het Blesse Paard” ook al op de foto’s zien stralen?

We zullen ze aan u voorstellen: Jeugdprins Ramon van Santen, Jeugdpage Zoë Granneman. De raadsleden zijn Evy Overdevest, Yvet Zandbergen, Denise Groeneweg, Miranda van Dijk, Leroy van Abswoude, Myrthe v.d. Salm, Saskia den Haan, Maayke Vogelaar, Maud van den Bosch, Jesse Luiten en Monica van Santen.

Het zijn weer allemaal leuke, gezellige, enthousiaste kinderen en het belooft weer een leuk seizoen te gaan worden. Wij wensen de jeugdprins, jeugdpage en de jeugdraad een heel leuk seizoen met veel feestjes en polonaises toe!

Alaaf, Alaaf, Alaaf, Maartje en Nicoline