Prins Adrie de 1ste en page Sascha zijn het geworden

prins en pagePrins Adrie de 1ste en page Sascha zijn het geworden!!!

Het is bekend!! Prins Adrie de 1ste  en Page Sascha zijn de opvolgers van Prins John en Page Wendy. Afgelopen zaterdag op 10 november tijdens het “Strikkenbal” bal is dan eindelijk bekend geworden wie de nieuwe Prins en Page zijn voor het carnavalsseizoen 2012/2013. Tijdens een spetterend openingsbal zijn Prins Adrie van Santen, Page Sascha Luiten en Opper Thijs Vreugdenhil geïnstalleerd.

De avond begon rond 10 uur toen er 2 nieuwe Raad van 11 leden werden geïnstalleerd, nieuw in de raad zijn Marco de Groot en Jos van Santen. Zij hebben de cape en steek overgenomen van Pino Bos en Robin van Marwijk. Prins Adrie kreeg natuurlijk eerst de cape omgehangen en daarna de steek op en moest toen de proclamatie voorlezen voordat hij en Page Sascha het scepter mogen gaan zwaaien.

Tijdens deze avond kon je duidelijk zien dat iedereen zijn uiterste best had gedaan om iets te verzinnen met het thema Strikkenbal  aan te doen. De jury kwam uiteindelijk na veel overleg bij de volgende winnaars uit:

Bij de mannen :  Richard van der Pol

Bij de vrouwen :  Wil van Wijngaarden

Bij de groepen :  De groep van Piet Oliehoek

Voor Oud Prins John hadden de andere Oud Prinsen een filmpje in elkaar gezet. En hij werd vervolgens in een konijnenhok door de Oud Prinsen afgevoerd. En behoort nu tot de Oud Prinsen.

Hier nog wat data:

Zaterdag 5 en zondag 6 jan: Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 19 jan:                  Gaanders Bierstube

Zaterdag 9 feb:                    Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders