VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2013 VV/ZZ zaalvoetbal

 

VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap  2012                                                                                                                                                                                                        

Donkere natte dagen, politiek gedoe en een zorgwekkend jaar voor de deur. Wat staat ons te wachten in 2013? Ondanks de bezuinigingen in Den Haag, gaat het VV/ZZ toernooi gewoon door waar we gebleven waren. We hebben afscheid moeten nemen van het scheidsrechterskwartet en de dames van de EHBO. Vele jaren hebben deze mensen zich op vrijwillige basis ingezet voor het toernooi. Via deze weg willen wij deze mensen nog eens extra bedanken voor hun geweldige inzet in al die jaren. Maar zoals Mart Smeets altijd zegt De Tour de France (lees VV/ZZ) stopt voor niemand. In januari en februari kunt u weer van alles verwachten binnen en buiten de lijnen van Sporthal Meerhorst. Ik geef u alvast de data van de speelavonden: 5, 12 en 26 januari, 2 februari en de finale avond zal plaatsvinden op 16 februari. Woensdagavond 21 november 2012 tussen 20.00uur en 21.00 uur zullen in de kantine van Stompwijk’92 alle inschrijvingen in ontvangst genomen worden. Het streven is om de inschrijving te sluiten bij 32 deelnemende herenteams. Dus wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Bij de dames belooft het ook weer een spannend toernooi te worden, dit begint al bij de inschrijvingsavond. Dus ook hier geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Volgen nu nog wat huishoudelijke mededelingen. We willen iedereen wijzen op de doelstellingen van het toernooi: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit (GPS). Wij, als organisatie, zien dit als de 3 speerpunten van het naderend toernooi. Deelnemers dienen enige band te hebben met Stompwijk’92 of met de Stompwijkse gemeenschap. We willen verder met nadruk erop wijzen, dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi. Alle teams zijn verplicht een deelnemerslijst in te leveren met minimaal 10 spelers. Een deelnemer dient 17 jaar of ouder te zijn of tijdens het toernooi 17 jaar te worden. Dit betekent dus voor dit jaar dat een deelnemer voor 17 februari 1996 geboren moet zijn. Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan, dient op de deelnemerslijst naast de teamnaam, de naam van de deelnemer, geboortedatum en woonplaats vermeld te worden. Ook is het verplicht om een contactpersoon van het team te vermelden. Verder kan bij inschrijving worden aangegeven op welke avond men bij voorkeur niet wil spelen. Tot slot dient het inschrijfformulier te zijn voorzien van het inschrijfgeld: €65,-. Voor het inschrijfformulier verwijs ik u naar het clubblad of de website van Stompwijk’92.

Bezoek verder ook eens onze nieuwe Facebookpagina:

vvzz zaalvoetbalkampioenschap.

VV/ZZ Martijn Oudshoorn