Handbalverslag Stompwijk92

Handbalverslag 3 november

3 November stond een wedstrijd op het programma tegen Foreholte. Na een geconcentreerde voorbereiding op de wedstrijd startte we erg overtuigend. Wij gingen redelijk tegen elkaar op. De verdediging stond vrij goed. Helaas hadden wij erg veel moeite met de keepster van Foreholte. De kansen die wij creëerden maakten wij niet netjes af waardoor we op een achterstand kwamen.

De tweede helft begonnen we met een achterstand met ongeveer zeven punten verschil. De coach besloot een nog meer offensieve verdediging toe te passen. Wij hebben hard gewerkt in de verdediging. Jammer genoeg konden we het niet bijbenen wat betreft de doelpunten. Op een aantal hele mooie doelpunten na hebben wij kansen niet goed afgemaakt en eindigden we de wedstrijd met 12-23.

Wij, dames 1, willen de balsponsor bedanken. Ook de mensen die zijn komen aanmoedigen willen wij erg bedanken. Wij hebben jullie gehoord en horen jullie graag nog veel vaker. Daarom zien wij jullie graag weer wanneer er een wedstrijd in de Meerhorst op het programma staat. Blijf het programma dus goed in de gaten houden.

Gr, dames 1