Ingeloot, uitgeloot, deelgenoot…

kimberlyVorige week dinsdag zijn er 4 kinderen dolgelukkig vanuit school thuisgekomen, want ze zitten in de jeugdraad!

Nu bleek dat er iets misgegaan was met de loting in groep 6 en na overleg vonden we dat iedereen een gelijke kans verdient en werd er opnieuw geloot. Wat wil het toeval? 3 van de 4 blije kindjes zijn wéér ingeloot voor de jeugdraad. Wij begrijpen hoe groot de teleurstelling is bij Kimberley dat zij nu niet bij de jeugdraad zit. Dit heeft inmiddels veel te weeg gebracht. Het haalt het plezier bij Monica, die nu wel ingeloot is, weg en Kimberley zit met veel verdriet, dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn. Wij hebben besloten dat Kimberly gewoon met de jeugdraad meedraait (bij wijze van uitzondering!). In de andere groepen zijn er ook kinderen uitgeloot, maar zij waren niet eerst met een “dode mus” blij gemaakt. We hebben wel een lijst van alle kinderen die uitgeloot zijn en zullen hen als eerste oproepen bij ziek- en afmeldingen. Wij doen onze best om het iedereen naar de zin te maken want bij carnaval staat “leut (in dit geval: limonade) en gein” bovenaan!

 

Dus hierbij willen wij Kimberley van den Bos welkom heten bij onze club. We gaan er een leuk seizoen van maken!

 

Alaaf, Alaaf, Alaaf,

Maartje en Nicoline