Dansen in het Dorpshuis

dansen dhDansen in het Dorpshuis

Heeft u al een nieuwe agenda voor het komende jaar, want: 20 januari is er weer een dansmiddag in het Dorpshuis. Deze keer met live muziek van de small big band Sax & Rythm. Zij spelen gevarieerde dans- en luister muziek met een vleugje nostalgie. Sax & Rythm bestaat uit 4 saxofoons, gitaar, bas en drum en een enthousiaste zangeres. Deze samenstelling zorgt voor een geheel eigen geluid. Veel swingende muziek uit de tijd van de grote Amerikaanse dansorkesten en ter afwisseling dixieland, rock&roll en populaire nummers van Nederlandse zangeressen. Dansliefhebbers kunnen zich uitleven op quickstep, slowfox. Latijns-Amerikaans en Engelse- en Weense wals.

Dus noteer alvast in uw agenda: zondagmiddag 20 januari van 14.00-17.00 uur. Nodig ook alvast uw vrienden, kennissen, familie, buren uit.