Bardancing the Beatz

Bardancing Beatz


Afgelopen week

Afgelopen week waren we alleen de zondag geopend. De eerst mensen kwamen om 19.00 uur om natuurlijk de voetbal te bekijken. Dit werd gedaan met de spelers van Stompwijk1. Er werd een aantal kerstkaarten verkocht. Deze gaan als warme broodjes over de toonbank.

Aankomende week

Aankomende vrijdag zal het feest Turn up the Beatz plaatvinden. Vanaf een uur of 21.00 zullen de DJ´s  de beste plaatjes aan elkaar mixen en de barmannen zullen de lekkerste drankjes serveren. Dit is ook de laatste vrijdag waarop kaarten voor het kerstfeest gehaald kunnen worden. Laat deze kans niet lopen en komt allen (15+) aanstaande vrijdag naar Bardancing Beatz. De entree zal op deze avond gratis zijn. Zondag zullen wij uiteraard ook open zijn.

Kerstfeest

Het einde van het jaar nadert en de kerst komt er weer, dat betekent natuurlijk dat het kersfeest voor de deur staat. Op eerste kerstdag (25 december) zullen wij het altijd uitverkochte en gezelligste feest van het jaar geven. Na heerlijk te hebben gegeten bij familie of schoonfamilie is het natuurlijk tijd voor een drankje bij ons. Kaarten zullen nodig zijn deze avond, deze zijn verkrijgbaar bij ons aan de bar voor maar € 5,- !!!

Agenda

25 december Kerstfeest
31 december Oud en Nieuw