Kerstsfeer met Fanfare Juliana in het Blesse Paard

fanfareKerstsfeer met Fanfare Juliana in Het Blesse Paard!

Nu sinterklaas alweer bijna een week ons land heeft verlaten wordt het tijd om met de voorbereidingen van Kerstmis te beginnen, want over twee weken is het al weer zo ver! De eerste sneeuw is inmiddels al gevallen en voor velen zal dit alvast gezorgd hebben voor een beetje kerst gevoel. Ook steeds meer kerstbomen zullen mooi versierd een plekje in de huiskamers vinden en zo komt er overal steeds meer kerstsfeer te voorschijn.  Ook de fanfare wil dit jaar weer bijdragen in het echte kerstgevoel! Op zondag 23 december a.s. zal ze voor de 3e keer op rij een kerstconcert geven in ‘Het Blesse Paard’.

De gelegenheid om tijdens alle drukke voorbereidingen even te ontspannen en alvast helemaal in de kerstfeest te komen. Een combinatie van de traditionele kerstliederen, de moderne meezingers, warme apfelstrüdel en glühwein en de sfeervolle zaal laten u alvast Kerstmis beleven. Het concert begint om 15.00 uur maar de zaal gaat alvast om 14.30 uur open!

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana