Meerhorstloop 2013

hardlopersMeerhorstloop 2013

De 29e Meerhorstloop staat weer voor de deur. De eerste zondag van het nieuwe jaar staat  Stompwijk weer in het teken van hardlopen. We nodigen alle lopers en supporters weer van harte uit deze dag naar Stompwijk te komen. De veranderingen van het afgelopen jaar zijn goed bevallen, en het programma zal dit jaar ongewijzigd blijven

De 10 km blijft als de afgelopen jaren, als populairste onderdeel, het zwaartepunt van de dag daarnaast kan gekozen worden uit 5.5 km, of voor de liefhebber van langere afstanden 15km. Traditioneel wordt om 12.30 uur gestart met de jeugdloop over 1.9 km, de overige afstanden gaan vanaf 12.00 uur van start.

Vooral voor de dames 10 km is er een mooie uitdaging om het parcoursrecord aan te vallen. Dit is vorig met een tijd van net onder de 38 minuten scherp neer gezet. Maar ook op de andere afstanden staan er mooie richttijden om je in vast te bijten. Maar of de weersomstandigheden weer net zo gunstig zijn als het afgelopen jaar moet weer afgewacht worden. De verzorging om de loop heen is natuurlijk in goede handen van vele vrijwilligers en medewerkers van Stompwijk 92, en staan vanaf 10.00 uur klaar u te ontvangen. Zij zijn inmiddels weer gevraagd mee te werken, en gelukkig is het voor ons geen probleem voldoende mensen te vinden, waarvoor ook namens de lopers onze hartelijke dank. Mocht u als trouwe vrijwilliger vergeten zijn, of als nieuwe vrijwilliger mee te willen werken aan dit gezellige evenement neem dan gerust contact op met een van de commissieleden, te weten: Jan Kenemans, Wybo Lelieveld, Aad Waaier, Hans de Graaf, of Tino Verburg.

Voor verdere informatie en route gegevens verwijs ik graag naar www.stompwijk92.nl. De Routes zijn ook op te vragen via

www.afstandmeten.nl, en dan zoeken op Meerhorstloop.

Tot 6 januari, Tino Verburg