Onbeperkt boerenkool of spare ribs eten in de Gaanders Bierstube op 19 januari

boerenkoolOnbeperkt Boerenkool of Spare Ribs eten in de Gaanders Bierstube op 19 januari

De Gaanders organiseren, in de vorig jaar nieuw geopende Bierstube in Het Blesse Paard, een speciale avond als voorbereiding van het  carnaval. Deze derde zaterdag van januari staat deze keer in het teken van heerlijk met z’n allen onbeperkt boerenkool of spare ribs eten. De Gaanders Bierstube wordt om 18.00 uur geopend voor iedereen, om gezellig gezamenlijk te eten aan de echte biertafels. Het eten zal ongeveer tot 20.30 uur geserveerd worden. Natuurlijk zijn kinderen ook van harte welkom.

Live optreden van Robbie Williams

Later op de avond in de Bierstube, is er een live optreden van Robin alias Robbie Williams. Robin heeft een aantal jaren geleden eerder op getreden bij de Gaanders. Dit was toen een doorslaand succes. (www.robinzingt.nl)

De totale muzikale omlijsting wordt verzorgd door Deejay Kevin, inmiddels  wel bekend in Gaandrië van het kinder- en straatcarnaval maar ook van The Booming Night avonden.

spare ribstext-justify: newspaper; text-align: justify; text-kashida-space: 50%” class=”MsoNormal”>Natuurlijk zal zijne koninklijke hoogheid Prins Adrie en Page Sascha samen met Opper Thijs deze avond een polonaise lopen. De totale avond zal niet in het teken staan van de carnaval maar ook ander muziek zal gedraaid worden.

Reserveren voor de Bierstube maaltijd is noodzakelijk, vol = vol. Tevens zal er een voorkeur aangegeven moeten worden om het voor Topkok Trevor en zijn collegae een beetje overzichtelijk te maken.

Kosten voor deze avond  zijn € 14.95. (maaltijd + entree Gaanders bierstube)

Leden hebben gratis toegang deze avond.

(consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen)

Kinderen tot 10 jaar betalen € 5,— . (Topkok Trevor maakt een kid’s menu)

Reserveren bij bestuursleden Jack Overdevest 06-26667780 of Peter Bregman 06-20957731.

(Alleen via een reservering kan men deelnemen aan de maaltijd.)

Natuurlijk bent u deze avond van harte welkom avond zonder maaltijd. Bezoekers die geen maaltijd nuttigen betalen de gebruikelijke entreeprijs van € 7.50.  (entree vanaf 20.30 uur)

Deejay Kevin zal de gehele avond draaien, het optreden van Robbie zal rond 22.30 uur plaats vinden. (www.degaanders.nl)