Stichting Amigos

Nieuws van Stichting Amigos

Opbrengst Sint & Piet bezoeken € 1.177,00

Statiegeldbonnen Actie in de COOP

Een geweldige opbrengst dit jaar van de Sint & Piet bezoeken. Wij hebben vele bezoekjes gebracht bij gezinnen in en rondom Stompwijk. Het blijft ’n écht familiefeest. Alle vrijwilligers hartelijk bedankt en we hopen dat iedereen een fijn en tevreden Sinterklaasfeest heeft gehad.

Op dit moment is de jaarlijkse statiegeldbonnen actie voor Stichting Amigos in de COOP.  Naast de perssinaasappel automaat staat ’n klein kistje van Stichting Amigos, waar de statiegelbonnen in kunnen. De eerste bonnen zijn al binnen. Muchas Gracias!

Afgelopen vrijdagavond 7 december stond Stichting Amigos tijdens de Moonlightshopping  bij “De Passie”. Wij bedanken Ingrid voor de uitnodiging en de andere deelnemers voor de gezelligheid. Wij lieten ons de oliebollen en glühwijn goed smaken. Het weer werkte gelukkig mee en er was ’n gezellig sfeertje.

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot

Stichting Amigos