Beste Blesruiters

 

De eerste “wedstrijd” van de winterspringcompetitie is afgelopen zondag geweest. Hoewel het weer zondagochtend niet echt meewerkte(een felle regenbui ging vooraf aan de wedstrijd) was het weer een succes. We sprongen dit keer in de voorste rijbak omdat de  achterste te nat was. Gedurende het springen was het droog en kon iedereen(er waren 16 deelnemers) 2 keer starten. Gelukkig geen ongelukken en iedereen vond het weer leuk om mee te doen. Stefanie Roeling sprong met haar Shetland pony Lody met gemak 40 cm hoog. Een bijzonder compliment was er voor Sterre van Wissen die er met haar officiële wedstrijd outfit prachtig uitzag. Ik zie jullie graag op 27 januari 2013 weer voor de 2e keer bij het vervolg van de winterspringcompetitie.


Uiteraard is een bedankje voor alle helpers op zijn plaats.

 

De kerstgroeten van Piet van der Mespel