In de Gaanders Bierstube 19 januari

  

      

Onbeperkt Boerenkool met worst of Spare Ribs eten

Gaanders leden gratis

Overig € 14,95,  excl. consumpties

Kinderen tot 10 jaar € 5,—

Aanvang: 18.00 uur

De Gaanders organiseren, in de vorig jaar nieuw geopende Bierstube in Het Blesse Paard, een speciale avond als voorbereiding van het carnaval. Deze derde zaterdag van januari staat deze keer in het teken van heerlijk met z’n allen onbeperkt Boerenkool of Spare Ribs eten. De Gaanders Bierstube wordt om 18.00 uur geopend voor iedereen, om gezellig gezamenlijk te eten aan de echte biertafels. Het eten zal ongeveer tot  20.30 uur geserveerd worden.

 

Live optreden van Robbie Williams

Later op de avond in de Bierstube, is er een live optreden van Robin rocks the world, alias Robbie Williams maar Robin zingt ook ander repertoire. Robin heeft een aantal jaren geleden eerder op getreden bij de Gaanders. Dit was toen een doorslaand succes. (www.robinzingt.nl) De totale muzikale omlijsting wordt verzorgd door Deejay Kevin, inmiddels  wel bekend in Gaandrië van de kinder- en straatcarnaval maar ook van The Booming Night avonden. Natuurlijk zal zijne koninklijke hoogheid Prins Adrie en Page Sascha samen met Opper Thijs deze avond een polonaise lopen. De totale avond zal niet geheel in het teken staan van het carnaval maar ook andere muziek zal gedraaid worden.

Reserveren voor de Bierstube maaltijd is noodzakelijk, vol = vol. Tevens zal er een voorkeur aangegeven moeten worden om het voor Topkok Trevor en zijn collegae een beetje overzichtelijk te maken.

(Topkok Trevor maakt een speciaal kid’s menu)

Reserveren bij bestuursleden Jack Overdevest 06-26667780 of Peter Bregman 06-20957731.