Bijna, bijna, bijna gaan we weer los!!!!

Bijna, bijna, bijna gaan we weer los!!!!!!!!!!!!!!!

Prins Adrie, Page Sascha, Opper Thijs en de mannen van de Raad van 11 hebben weer hun uiterste best gedaan om bij iedereen het Carnavalsboekje te bezorgen. Ook werden er dit weekend weer loten verkocht voor de loterij. Op zaterdag waren de buitenwijken van Stompwijk aan de beurt op zondag gingen we in het dorp langs de deuren.

Graag willen wij hierbij ook iedereen bedanken voor het kopen van de loten want zoals jullie natuurlijk wel weten gaat de gehele opbrengst naar de kinderen en het ouderen carnaval. Als u geen boekje heeft ontvangen kunt u contact opnemen met Nel Klijn of even ophalen bij Doctor van Noortstraat 12L.

Dan staat op zaterdag 19 januari weer de Gaanders Bierstube op het programma, na het succes van vorig jaar willen we dat weer herhalen. Dit jaar gaan we er een iets andere aanvulling aan geven, om 18.00 uur begint het boerenkool met worst of spare-ribs eten. Hiervoor hadden wij een beperkt aantal plaatsen tot onze beschikking. We kunnen u wel melden dat al deze plaatsen reeds zijn gereserveerd, dus het eten van de Gaanders Bierstube is vol!! Voor de feestavond die om 21.00 uur begint zijn nog wel kaarten beschikbaar. Deze zijn alleen aan de deur te koop voor € 7,50. Op deze zaterdag hebben we dit jaar natuurlijk ook weer een artiest weten te contracteren namelijk Robin Rocks The World. Dit belooft weer een groots feest te worden!

Hier nog wat data :

19 januari :                        Bierstube Gaandrie (Blesse Paard)

6 tot 12 februari :              Carnavalsweek

Voor meer info, data en foto’s www.degaanders.nl

P.R. De Gaanders