Bierstube Gaandrië zeer groot succes !!!!

Bierstube  

De tweede uitvoering van de Gaanders Bierstube is zeer succesvol verlopen.

Om 18.00 uur begon eerst het onbeperkt spare-ribs en boerenkool eten wat zeer druk bezocht werd en helemaal uitverkocht was. Om 21.00 uur kon de feestavond beginnen nadat Robin Rocks the World de sfeer in de zaal bracht, maakte DJ Kevin de avond helemaal compleet. Al met al dus een zeer geslaagde tweede editie van de Gaanders Bierstube. Dit concept willen wij iedere 3e zaterdag in januari gaan houden. Er werd ook gretig gebruik gemaakt van de houten tafels en ons kleine chaletje.

Verder zijn wij alweer druk in de voorbereidingen voor de Carnavalsweek, die dit jaar is van 6 tot 12 februari.

Vanaf deze week kunt u zich op de site inschrijven voor de Carnavalsoptocht van dit jaar.

Voor meer info en data www.degaanders.nl 

P.R. De Gaanders